onsdag, september 30, 2009

Hur man blir vän med sin hovslagare...


Fick en gammal tidning av en god vän igår! Tyckte den var underbar. Kanske är det som skådespelaren, Heather Locklear (Dynastin) man ska se ut om man ska sko nuförtiden? Fransar på förklädet och blicken förstås!
Hursomhelst så fanns det är mycket bra artikel inne i tidningen som jag återkommer till.
Kul!
(Hoppas jag nu inte blir stämd på en massa pengar för att jag publicerat detta! Hi hi)

5 kommentarer:

Larsson sa...

Bäste hovslagare! Var inte buskablyg nu! Nä, säg som det är - det är SÅ hästägaren bör se ut för att bli "vän" med sin hovslagare ;)

Det kanske är därför jag inte har nån häst...hmm.
För om jag tittar mig i spegeln så inser jag raskt att jag ALDRIG skulle bli vän med hovslagaren. Nix!! Han skulle förmodligen inte ens dyka upp på min gårdsplan....

Anonym sa...

Läst i din blogg och fullkomligt älskar den!!
Din beskrivning av hur hästägarna är när det gäller skoning, den var bra:D
Känner igen, från mina egna år som hästägare, fast jag var en sån som var tvungen att ha en ny tid, annars kändes det som om man inte hade nån koll.
Har genom åren stött på så mycket underligt folk som har häst, de där som liksom alltid tar det som det kommer och aldrig har någon som helst framförhållning..

Lin

Hovslagaren sa...

Larsson: Hi hi.. njae..måste ju kunna fokusera på skoningen också!
Sen vill jag nog tro att det inte alls är så hemskt som det låter gällande din spegelbild. Du har i alla fall ett mycket trevligt inre ;)

Lin: Tack! Vad kul att höra! Hoppas du fortsättningsvis finner mina inlägg läsvärda.

/Thomas

Anonym sa...

Tack för din blogg håller med Lin till 110 % Hm de finns ett bra sätt å behålla sin hovslagare.
NR 1 Ärlighet varar längst! Finns problem med vederbörande TA UPP det med honom el henne! Finns inget värre än få reda på problem bakvägen!För de kommer fram till slut.
Emma

Hovslagaren sa...

Hej Emma! Japp, ärlighet är något jag önskar från alla. Jobbar mycket genom dialog med hästägaren, förklarar vad jag gör och varför. Vill att ägaren intresserar sig i mitt arbete och själv engagerar sig, även mellan skoningarna. Tyvärr finns det FÖR många som inte bryr sig alls, som bara är glada om skorna sitter på. Jag bistår ju med min kunskap men det hästägaren som verkligen kan säga om det blir någon förbättring i ridningen/körningen. Som en veterinär en gång sa: "Du som hästägare känner om hästen inte mår bra innan den visar så tydliga symtom att jag som veterinär ser det. Många blundar dock för detta om hoppas de har fel, men det har de sällan."
Ha det gott!
//Thomas