onsdag, september 30, 2009

Några rader från soffan...

Ligger i soffan med filten över huvudet. Är dundersjuk (ja, ja överdriver säkert lite men är har ingen ork). Orkar inte ens blogga, eller rättare sagt hinner knappt det för med hovslagaren på sofflocket står en massa hästar och väntar på att bli skodda. Nu gäller att trixa, fixa och pussla för att hitta en ny tid åt hästarna. Det är nu de kunderna som hör av sig några dagar före de vill ha skott blir "drabbade". INGEN framförhållning alls! Försöker få dem att förstå att jag har minst två till tre veckors väntetid och att det bästa är att boka ny tid innan jag sätter mig i bilen och lämnar stallet. Men ändå finns det ett gäng som alltid kommer på att de måste få hästen skodd helst igår!
Sedan finns det de hästarna som akut måste få på en ny sko om de tappat den. Konstigt nog finns knappt något samarbete mellan hovslagarna vilket skulle underlätta även vid semestertider. Har ju varit inne på det tidigare.. Men skam den som ger sig. Tillslut kanske de andra också ser möjligheterna!
Borde väl egentligen vara hemma veckan ut, men tre dagars "ledighet" är mer än vad som fungerar. Nu blir det till att jobba kvällar och helger!
Tur då att det är ett sådant roligt jobb!
Ska se till att få liv i bloggandet också.

2 kommentarer:

Lotti sa...

Määäääeeee, liiiiilla hovslagaren. Och ingen fru hemma som kan koka te och badda pannan :-(

Hovslagaren sa...

Määääeee på dig själv! Med lite glass för halsen så går det ganska bra alldeles ensam...
Nä, nu måste jag åka och jobba igen! ;)